UAÜ Rektörü Göktepe, Altınbaşak lisesi öğrencilerini bilgilendirdi

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Rektörü Prof.Dr. Cihat Göktepe, Isparta Özel Altınbaşak Lisesinin, 'Altınbaşak Misafirleri' programının bu hafta ki konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
UAÜ Rektörü Göktepe, Altınbaşak lisesi öğrencilerini bilgilendirdi

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Rektörü Prof.Dr. Cihat Göktepe, Isparta Özel Altınbaşak Lisesinin, 'Altınbaşak Misafirleri' programının bu hafta ki konuğu oldu. Rektör Göktepe, hem Sarıkamış harekatı konulu konferans hem de Uluslararası Antalya Üniversitesi hakkında Altınbaşaklı öğrencilere bilgi verdi.

Konferanstan sonra Altınbaşak Lisesi öğrencilerinin sorularını cevaplayan Göktepe şu açıklamalarda bulundu: "Uluslararası Antalya Üniversitesi olarak tüm yapılanmamızı dünyanın önde gelen öğrenim modellerini titizlikle araştırarak, iş dünyasının trendlerini analiz ederek, temel öğrenci beklentilerini inceleyerek oluşturduk.Üniversitemizin coğrafi konumundan akademik kadrosuna, eğitim programından sosyal imkânlarına kadar her şey, sizi ideallerinize ve hedeflerinize eksiksiz bir şekilde kavuşturmak için hazırlandı. Küresel vizyonumuzun bir yansıması olarak Uzakdoğu'dan Amerika’ya kadar öğrenci ve öğretim elemanlarının aramıza katıldığı doğal kampüsüyle üniversitemiz, bölgenin uluslararası kimliğe sahip kenti Antalya’da yer almaktadır. İngilizce'nin ortak iletişim dili olacağı böyle çok uluslu bir kampüste alacağınız ileri seviye İngilizce derslerinde öğrendiklerinizi, farklı ülkelerden gelen arkadaşlarınızla sosyalleşerek geliştirme olanağı bulacak ve İngilizce fobinizi yeneceksiniz. Her biri alanında en iyi eğitimi almış, dünyanın önde gelen üniversitelerinde tecrübe kazanmış akademik kadromuz, sadece teoriye değil, mesleki hayatınıza ışık tutacak pratik donanıma da sahip bilim insanlarından oluşmaktadır. Bölüm müfredatlarımızda yer alan iş hayatına yönelik programlar sayesinde, önemli kurum ve kuruluşlarda uygulama ve proje çalışmaları yapabileceksiniz. Üniversitemizde kendi bölümünüzle ilgili alacağınız eğitimin yanı sıra dünyanın önde gelen üniversitelerinde olduğu gibi disiplinler arası dersler de alabileceksiniz. Hayatta başarıya odaklanmış, henüz üniversitedeyken iş tecrübesi kazanmış, onlarca farklı ülke kültürünü ve global dünyayı tanımış, müzikten spora ilgi duyduğu tüm alanlarda kendisini sosyal anlamda geliştirmiş biri olmak istiyorsanız, sizleri Türkiye'nin eğitim üssü Uluslararası Antalya Üniversitesi’ne bekliyoruz." CİHAN

Yorumlar