U14 Futbol 2. Kademe karşılaşmaları Adana’da oynanacak

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, U14 Futbol 2. Kademe karşılaşmalarının 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirileceğini söyledi.    Gülleri, Kayhan Kaynak Kardeşler...

Google Haberlere Abone ol
U14 Futbol 2. Kademe karşılaşmaları Adana’da oynanacak

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, U14 Futbol 2. Kademe karşılaşmalarının 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirileceğini söyledi.

    Gülleri, Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda gerçekleştirilecek karşılaşmalara Sivas Sağlıkspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfa Edassa 7 Yıldızspor ile Aksaray Belediyespor takımlarının katılacağını ifade etti.

    U14 Futbol karşılaşmalarının Adana’nın yanı sıra Kütahya, Balıkesir ve Giresun’da yapılacağını hatırlatan Gülleri, “Gruplarında birinci olan takımlar Türkiye finallerinde oynamaya hak kazanacak. Bizlere tesisleri açan ve her konuda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz.” diye konuştu.

    Gülleri, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi ile birlikte karşılaşmaların aksamadan tamamlanması için uyum içinde koordineli çalıştıklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar