Tyükseliştığı Adamı Berber Makası ile Öldürdü

Afyonkarahisar'da bir genç, tyükseliştığı 32 yaşındaki adamı berber makası ile öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Tyükseliştığı Adamı Berber Makası ile Öldürdü

Afyonkarahisar'da 32 yaşındaki adam tyükseliştığı bir genç vasıtası ile berber makası ile öldürüldü.

BİR ANDA MAKASLA SALDIRDI

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Hisar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, traş olmak için bekledikleri berber dükkanında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı dolayı hür Aslan (32) ile aralarında tyükselişma çıkan Mustafa K. (25), dükkanda bir anda eline geçirdiği berber makasını Aslan'a saplamaya başladı. Aslan vücuduna aldığı 3 makas darbesi ile bir anda yere yığılırken, onu yaralayan Mustafa K. ise derhal hadise yerinden kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Dükkanda bulunan öteki alıcıların haber vermesi üstüne Aslan hadise yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Sandıklı İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin peşinden Aslan'ın, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildiği ve burada yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybettiği söylendi.

YARIM SAAT SONRA YAKALANDI

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hadise yerinde yaptığı tetkik ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda katil zanlısı bulunan Mustafa K., vakadan takribî yarım saat sonra saklandığı yerde yakalandığı kaydedildi. Gözaltına tahsil edilen cinayet zanlısının emniyetteki işlemlerinin peşinden çıkarıldığı mahkeme tarafından, tutuklanarak Sandıklı Kapalı Cezaevine sevk edildiği söylendi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar