Twitter’de Başbakan'ı hedef gösterdi, tutuklandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Bursa’da gerçekleştirdiği mitingden bir gün önce twitter’da Başbakanı hedef gösteren Kudret Kaçar (42) gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.    Erdoğan

Google Haberlere Abone ol
Twitter’de Başbakan'ı hedef gösterdi, tutuklandı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Bursa’da gerçekleştirdiği mitingden bir gün önce twitter’da Başbakanı hedef gösteren Kudret Kaçar (42) gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Erdoğan’ın Bursa ziyaretinden bir gün önce 'TC Kudret Kaçar' adlı twitter kullanıcısı ‘Tabancası olanlara duyurulur. Cuma günü Tayyip Bursa’ya geliyor, işini görün’ şeklinde bir twit attı. Çok sayıda kullanıcı tarafından da retwit edilen mesaj sonrası polis harekete geçti. Başbakan Erdoğan’ın Bursa programındaki güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

    'TC Kudret Kaçar' adlı kullanıcıyı takibe alan polis aynı gün Kudret Kaçar'ı yakaladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan Kaçar, "Boş bulundum attım" şeklinde ifade verdi. Bekar olduğu öğrenilen Kaçar, 'halkı suç işlemeye alenen tahrik' suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Yorumlar