Tüyleriniz diken diken olacak

Şehit babası, peygamber efendimizin kabri şeriflerinde çektiği fotoğrafa daha sonradan oğlunun sliuetinin yansıdığını gördüğünü söyledi ve söz konusu fotoğrafı canlı yayında izleyicilere gösterdi. 

Google Haberlere Abone ol
Tüyleriniz diken diken olacak
Sonhaberler / Haber Merkezi 

15 Temmuz şehitlerinden birisinin babası, oğlunu Medine'de Peygamber efendimizin kabrinin yanı başında gördüğünü söyledi. Şehit babası, oğlunun sliüetinin yansıdığı fotoğrafı canlı yayında ispatıyla gösterdi. 

A Haber kanalında bu akşam misafir olan şehit ailelerinin hüzünlü hikayesi dinleyenleri ağlattı. Şehit yakınlarından birinin anlattıkları ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Şehit babası, oğlunu görmek için Allah'a çok dua ettiğini ancak göremediğini; Hac ibadetinden sonra Medine'de Peygamber efendimizin kabrini ziyaretinde muhteşem bir olay yaşadığını söyledi.

"Aslında ben 241 şehidimizin hepsinin yaşadığını, ölmediğini, burada olduğunu size ispatlayabilirim. Şimdi burada" diyen şehit babası, peygamber efendimizin kabri şeriflerinde çektiği fotoğrafa daha sonradan oğlunun sliuetinin yansıdığını gördüğünü söyledi ve söz konusu fotoğrafı canlı yayında izleyicilere gösterdi. 

Fotoğrafta şehit babasının hemen arkasında asker üniforması giymiş şehidin sliueti yer aldığını gören herkes şaşkınlıktan donup kaldı. 

Yorumlar