Tutuklu çocuklar için balon uçurdular

Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup, cezaevlerinde tutuklu bulunan çocukların serbest bırakılması için balon uçurup, imza standı açtı.Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup ‘Çocuk cezaevleri Kapatılsın’ sloganıyla...

Google Haberlere Abone ol
Tutuklu çocuklar için balon uçurdular

Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup, cezaevlerinde tutuklu bulunan çocukların serbest bırakılması için balon uçurup, imza standı açtı.

Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup ‘Çocuk cezaevleri Kapatılsın’ sloganıyla eylem yaptı. ‘Susmam sen sustukça çocuklar cezaevlerinde büyür, Çocuklar değil cezaevlerini kapatın’ pankartlarını taşıyan grup cezaevlerinin boşaltılması için renkli balon uçurdu. Aralarında çocukların da bulunduğu grupta çocuklar yaşıtlarının serbest bırakılması için şarkılar söyledi.

Grup adına yapılan açıklamada: ”Gökyüzünün altında özgür çocuklarla bir gelecek istiyoruz. Bunun için mücadelemiz devam edecek. Çocuklar da hapishanedeki arkadaşlarına özgürlük düşlerini balonlarla yolladılar. Destek için imza standı açıyoruz ve mücadelemize devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Eylemlerine stant açarak devam eden grup, çocuklara destek için imza topladı.

CİHAN

Yorumlar