'TUSKON Genel Kurulunda canımızı sıkan meselelerin cevabını verildi'

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği(ARSİAD) 5. TUSKON Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Google Haberlere Abone ol
'TUSKON Genel Kurulunda canımızı sıkan meselelerin cevabını verildi'

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği(ARSİAD) 5. TUSKON Olağan Genel Kurulu’na katıldı. ARSİAD Genel Müdürü Ergül Kılıç ve Genel Sekreteri Mustafa Akar’ın eşliğinde 12 ARSİAD üyesiyle birlikte İstanbul’da düzenlenen 5. TUSKON Olağan Genel Kurulu’na katılan üyeler toplantıdan ve konuşulanlardan bir hayli memnun. Kılıç, genel kurulda yapılan konuşmalarda can sıkan meselelerin cevabının verildiğini aktardı.

Ülkenin her il ve ilçelerinden katılımcıların olduğu TUSKON Olağan Genel Kurulu’nda katılımcılar TUSKON Başkanı Rızanur Meral’in konuşmasını dinledi. Konuşulanlardan ve toplantının içeriğinden memnun kalan ARSİAD üyelerinin yüzleri gülüyordu. ARSİAD Genel Müdürü Ergül Kılıç, ’’Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Son günlerde canımızı sıkan meselelerin cevabını verdiğimizi düşünüyorum. Bizim gibi ülkemizin her yerinde bu milletin çocuklarına meslek öğreten, iş veren, topluma kazandıran kurumlar hak ettiği sözleri duymuyor. Bizim çalışmalarımız ülkemiz ve onun kıymetli vatandaşları içindir. Bizler esnaf ve işadamlarına yurtdışına açılma cesareti veriyoruz. Oraların avantaj ve dezavantajlarını anlatıyoruz. Vatandaşımız da oralara gidiyor hem kazanıyor hem de kazandırıyor. Bayrağımızı oralarda dalgalandırıyor. Ülkemizin ticaret hacminin büyümesine katkı sağlıyor. Bizim ülkemizi düşünmekten ve onun prestijini artırmaktan başka derdimiz yok. Bizler bayrağımızın dikili olduğu her yeri vatan biliriz, olmadığı yerleri de vatan yaparız. Bize kimse başka sıfatlar koymasın, biz bu ülke çocuğuyuz, öyle kalmaya devam edeceğiz.‘’ şeklinde konuştu.

ARSİAD Genel Sekreteri Mustafa Akar ise toplantının hemen ardından bir dizi temaslarda bulunarak yatırımcıları Ardahan’a çekecek projelerini konuklara aktardı. CİHAN

Yorumlar