TUSKON Başkan Yardımcısı Davulcuoğlu Ödemiş'i ziyaret etti

Ödemiş Genç İşadamları Derneği, Tecrübe Paylaşım Toplantıları'nda bu defa Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcısı ve Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Davulcuoğlu'nu ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
TUSKON Başkan Yardımcısı Davulcuoğlu Ödemiş'i ziyaret etti

Ödemiş Genç İşadamları Derneği, Tecrübe Paylaşım Toplantıları'nda bu defa Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcısı ve Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Davulcuoğlu'nu ağırladı. Davulcuoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada aile şirketlerinde kurumlaşma, ortaklık kültürü, sermaye yönetimi gibi ana başlıklar altında iş hayatı tecrübelerinden örneklerle işadamlarını girişimciliğe davet etti.

Aile şirketleri yönetiminde mutlaka bir lider olması gerektiğini belirten Davulcuoğlu, çok ortaklı şirketlerde yönetimde bulunan üyelerin görev dağılımının, ortak kararlar doğrultusunda yapılması gerektiğini söyledi. “Dünün güneşiyle bugünün çamaşırı kurutulmaz.” diyen Davulcuoğlu, dünyadaki hızlı değişime dikkat çekti. Son 100 yılın toplamındaki değişimin son 12 yıl içinde olduğunu, şirketlerin gelişerek devam etmesi için ar-ge ve inovasyon çalışmalarına önem vermesi, en ideal sermayeyle azami kârlılığa ulaşarak sabır, ısrar ve emin adımlarla hedefe kilitlenmesi gerektiğini dile getirdi. CİHAN

Yorumlar