TÜRSAB Başkanı Ulusoy: Kayseri bölgesini ofisimiz aracılıyla tanıtacağız

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Kayseri’de açılan TÜRSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi’nin, Kayseri bölgesini tanıtma adına önemli görev üstleneceğini açıkladı. TÜRSAB...

Google Haberlere Abone ol
TÜRSAB Başkanı Ulusoy: Kayseri bölgesini ofisimiz aracılıyla tanıtacağız

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Kayseri’de açılan TÜRSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi’nin, Kayseri bölgesini tanıtma adına önemli görev üstleneceğini açıkladı.

TÜRSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi'nin açılışına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ile turizm acentelerinin temsilcileri katıldı. Açılışta konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi'nin, Kayseri merkezli, Sivas, Kırşehir bölgelerinde faaliyet göstereceğini ifade etti.

Kayseri Ofisi'nin bölgenin yemeğini, kültürünü, doğal zenginliklerini tanıtacağını ve ilgili kurumlarla koordinasyonunu sağlayacağını da ifade eden Başaran Ulusoy, Kayseri'nin zengin bir turizm potansiyeline sahip olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Bundan sonraki süreçte bu potansiyeli tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda kaçak seyahat acenteleri faaliyetlerinin engellenmesi, vergi kaçakçılığının ve haksız rekabetin oluşmaması için de faaliyetler bu ofiste yürütülecek.”

Açılış sırasında Ulusoy, İtalyanların spagettilerini tanıtarak bütün insanların yediğini ifade etti ve mantının da aynı şekilde olması gerektiğini belirtti.

Vali Orhan Düzgün ise Kayseri'nin zengin turizm potansiyelinin gelinen süreçte yeterince değerlendirilemediğini belirterek, "İnşallah bu tür çalışmalarla Kayseri'nin turizm potansiyeli daha da artacak. Zengin kültür ve doğa mirası hak ettiği şekilde değerlendirilecek" dedi.

TÜRSAB Erciyes Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı'nı ise Fatih Özköse'nin yapacağı dile getirildi. CİHAN

Yorumlar