Türküevinde çıkan yangın yanında bulunan dükkanları da kül etti

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde türküevinde çıkan yangında bir turizm şirketi ile araç kiralama merkezi de yandı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahale etmesiyle daha geniş bir alana yayılmasının önüne geçildiği...

Google Haberlere Abone ol
Türküevinde çıkan yangın yanında bulunan dükkanları da kül etti

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde türküevinde çıkan yangında bir turizm şirketi ile araç kiralama merkezi de yandı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahale etmesiyle daha geniş bir alana yayılmasının önüne geçildiği belirtildi. Yangının elektrik kontağından çıktığı ifade ediliyor.

Side Antik Kent'e girişte Kirve Türküevi'nde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında yan yana bulunan üç iş yeri yanarak kullanamaz hale geldi. Yangının çıktığı sırada türküevinde çalışanlar kendilerini dışarı zor attı. Görgü şahidi Mustafa İnce, yangının türküevinden çıkan bir sesle birlikte başladığını söyledi. Yangının 10 dakika içinde her tarafa sıçradığını anlatan İnce, turizm acentesinin bilgisayarları ve dökümanlarının tamamen yandığını söyledi. İnce, "Maddi kaybımız yanısıra tüm malzemeler yandı. " dedi.

Kirve Türküevi sahibi İbrahim Yıldırımoğlu, türküevinin yangınla birlikte tamamen kül olduğunu söyledi. Maddi kayıplarının 3 milyon liranın üzerinde olduğunu belirten Yıldırımoğlu, müzik sistemleri ve değerli eşyaların tamamen yandığını kaydetti.

Yangının neden çıktığını bilmediğini belirten Yıldırımoğlu, tek tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu ifade etti.

Ali Ercivan'a ait Donetella araç kira merkezinde bulunan tüm motosikletlerin yandığı ve kısa sürede alevlerin dükkanın içini sardığı belirtildi. Kiralama yerinde 20'ye yakın motosikletin bulunduğu ifade edildi. Yangınla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN

Yorumlar