Türközü sakinleri kansere karşı bilinçlenecek

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kanserin önemine dikkat çekerek yapılan bilgilendirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Türközü sakinleri kansere karşı bilinçlenecek

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kanserin önemine dikkat çekerek yapılan bilgilendirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Akgül, “Dördüncü seminerimiz Türközü Mahallesi’nde yapılacak. Çağımızın en tehlikeli hastalıklarının başında gelen kanserde erken teşhis son derece önemli.” dedi.

    Mamak Belediyesi ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle, ilçenin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen kansere karşı bilinçlendirme seminerlerinin yenisi Türközü mahallesinde yapılacak. KETEM doktorları tarafından gerçekleştirilecek bilgilendirme seminerleriyle kadınlar kansere karşı bilinçlendirilecek.
Türközü Aile Merkezi’nde yapılacak seminer 25 Mart Salı günü saat 10.00’da başlayacak. Seminerde katılımcılar rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri hakkında bilgilendirilecek. Sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisinin de ele alınacağı seminerde KETEM bünyesinde yapılan taramalar hakkında da katılımcılara geniş bilgi verilecek. CİHAN

Yorumlar