Türkoğlu'nda 9 hafız belgelerini törenle aldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kılılı Hatice ve Zekeriya Tanrıverdi Kur'an Kursu Hafızlık Bölümü'nden mezun olan 9 hafıza, törenle belgeleri verildi.Türkoğlu Ulu Camii'nde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Türkoğlu'nda 9 hafız belgelerini törenle aldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kılılı Hatice ve Zekeriya Tanrıverdi Kur'an Kursu Hafızlık Bölümü'nden mezun olan 9 hafıza, törenle belgeleri verildi.

Türkoğlu Ulu Camii'nde düzenlenen törende konuşan İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat, Kılılı Kur'an Kursu'nda yaklaşık 120 öğrencinin yatılı olarak hafızlık eğitimi aldığını, bunlardan 9'inin hafızlıklarını tamamladıklarını ve belge almaya hak kazandıklarını söyledi. Müftü Polat, "Bu gençler hürmete layık olan gençlerdir. Kuran'ı gönüllerine yazdılar. Allah sayılarını artırsın." dedi.

İl Müftüsü Muhammet Cevher de, hafızlara, "Bildiklerinizi günlük yaparsanız sürekli yükselirsiniz, en yücelere çıkarsınız bu millet size sürekli hürmet edecektir. Ve hafız olarak öleceksiniz. Sizleri kutluyorum." diye konuştu.

Daha sonra İlçe Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve hayırseverler tarafından hafızlara altın hediye verildi. Törene İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, İl Müftüsü Muhammet Cevher, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara, İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat ve ilçe halkı katıldı.

CİHAN

Yorumlar