Türkmen taburcu oldu

Elif Doğan Türkmen, hastanedeki tedavisinin sonrasında taburcu edilerek ambulansla evine götürüldü. Türkmen, evinde istirahat ederken çektiği bir fotoğrafı 'Sağlık durumum gayet iyi. Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz' notuyla Facebook sayfasından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Türkmen taburcu oldu

Elif Doğan Türkmen, hastanedeki tedavisinin sonrasında taburcu edilerek ambulansla evine götürüldü. Türkmen, evinde istirahat ederken çektiği bir fotoğrafı 'Sağlık durumum gayet iyi. Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz' notuyla Facebook sayfasından paylaştı. Evinde yaptığı açıklamada ayrıca, saldırganın eski müvekkili ile alacak- borç meselesi bahanesiyle farklı güçler tarafından yönlendirilmiş olabileceğini belirtti.
Saldırının yaşandığı Park Zirve'de sabah Türkmen'i konuk edecek olan Çukurova Genç İşadamları Derneği de (ÇUGİAD) saldırıyı kınadı. ÇUGİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili adaylarıyla toplantı düzenlediklerini, toplantının yapılacağı tesislerde Elif Doğan Türkmen'in saldırıya uğramasının ÇUGİAD ailesini üzdüğünü belirtti.




Yorumlar