Türkiye'yi sarsan cinayette korkutan iddia!

Adana'da otoyol kenarında kızıyla birlikte öldürülmüş halde bulunan kadının kızlarından birinin de kayıp olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'yi sarsan cinayette korkutan iddia!

Sabah saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde öldürülmüş vaziyette bulunan Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık'ın (23) cenazeleri, anne Leman Balık ve amca Cemal Balık sebebi ile adli tıp kurumu morgundan teslim alındı.
 
Leman Balık, kızının ve torununun cenazesini adli tıptan alırken gözyaşları içerisinde başkaldırı ederek, "Kızımla Hüseyin Budak 25 sene evvela evlendi. Kızımın bu adamdan 7 çocuğu oldu. Ancak kızım gün yüzü görmedi. Damadım öteki bir hanım ile yaşamaya başladı. Bu sebeple 1.5 sene evvela kızımı tehdit edip döverek boşanmasını sağladı. Sonra kızımı sokağa attı. Kaç kere bizi tehdit etti. Kaç kere kızıma tabanca çekip ateş etti. En sonunda da oğluyla ortak hem kızımı hem torunumu öldürdü" dedi.
 
KIZLARINDAN SİBEL DEMİRKIRAN DA KAYIP
 
Bu arada, Hüseyin Budak ile Semire Balık'ın Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan ve Davut Demirkıran ile evli bulunan Sibel Demirkıran isimli kızlarının da yitik bulunduğu öğrenildi. Davut Demirkıran'ın polise giderek yitik başvurusu yaptığı belirlendi. 
 
Sibel Demirkıran'ın cinayet esnasında baba ve oğulun beraberinde bulunduğu yada öteki bir yerde öldürüldüğünden şüpheleniliyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar