Türkiye’yi Portekiz’de AHAS temsil edecek

Yurt dışı ve içinde Adana’da başarıyla temsil eden Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) bu kez de Portekiz yolcusu. Bu yıl 5’inci yurt dışı yarışmasına hazırlanan AHAS, Türkiye'yi 3 yamaç paraşütü pilotuyla temsil...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’yi Portekiz’de AHAS temsil edecek

Yurt dışı ve içinde Adana’da başarıyla temsil eden Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) bu kez de Portekiz yolcusu. Bu yıl 5’inci yurt dışı yarışmasına hazırlanan AHAS, Türkiye'yi 3 yamaç paraşütü pilotuyla temsil edecek. 15-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada AHAS’ın hedefi yine kürsüye çıkabilmek.

    AHAS Başkanı Güner Akkaya, Portekiz’deki şampiyonaya Türkiye’de sadece AHAS’tan sporcuların davet edilmesinin kendileri açısından gurur kaynağı olduğunu söyledi. Eylül ayında Denizli’de süper final yapılacağını hatırlatan Güner Akkaya, “Portekiz’de de başarı hedefliyoruz. Sonrasında süper finalde kürsüye çıkmak istiyoruz. Portekiz’de ülkemizi benimle birlikte Ayşe Bayrak ve Hasan Akdere temsil edecek. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah bu yıl kürsüdeyiz.” dedi.

    Güner Akkaya, yamaç paraşütü sporuna verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar