Türkiye’ye peruk içinde kokain getirdi

Brezilya’dan Atatürk Havalimanı’na gelen bir kadının başında bulunan peruğa zulalanmış halde 697 gram kokain ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’ye peruk içinde kokain getirdi

Brezilya’dan Atatürk Havalimanı’na gelen bir kadının başında bulunan peruğa zulalanmış halde 697 gram kokain ele geçirildi. Kadın ve kendisini karşılamaya gelen Lübnan uyruklu bir erkek tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda şu bilgilere ver verildi: “Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacı ile yürütülen çalışmalar neticesinde 15.02.2014 tarihinde Atatürk Havalimanı’nda uyuşturucu madde operasyonu gerçekleştirildi. Brezilya’dan gelerek Türkiye’ye giriş yapan bir bayan şahsın başında bulunan peruğa zulalanmış halde 697 gram kokain maddesi ele geçirilmiştir. Bahse konu operasyonla ilgili olarak bayan şahısla birlikte kendisini karşılamaya gelen Lübnan uyruklu bir erkek şahıs yakalanmış ve sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.”
CİHAN

Yorumlar