Türkiye şampiyonu Erzincan Anafen Dershanesi'nden

Öğrencilerin merakla beklediği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçları açıklandı. Bu sene ilk uygulanan TEOG'da Erzincan Anafen Dershanesi öğrencisi Fatıma Bengisu Deniz soruların tamamını doğru yaparak Türkiye şampiyonu...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye şampiyonu Erzincan Anafen Dershanesi'nden

Öğrencilerin merakla beklediği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçları açıklandı. Bu sene ilk uygulanan TEOG'da Erzincan Anafen Dershanesi öğrencisi Fatıma Bengisu Deniz soruların tamamını doğru yaparak Türkiye şampiyonu oldu.

Elde ettiği başarıda dershane ve okul öğretmenlerini büyük katkısının olduğunu söyleyen Fatıma Bengisu Deniz, “120 sorunun tamamını doğru yaparak böyle bir başları elde ettiğim için mutluyum. Dershane ve okul öğretmenlerine teşekkür ederim.” dedi. Erzincan Anafen Dershanesi Müdürü Mustafa Suşehirli başarılarının tesadüfi olmadığını ifade etti.

Anafen Dershanesi olarak, sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğuna inandıklarını ve her yıl başarılar elde etmeyi gelenek haline getirdiklerini belirten Suşehirli, elde ettikleri bu başarıda öğretmen, öğrenci ve velilerin payının büyük olduğunu söyledi. Elde ettikleri başarıda okul idaresi ve öğretmenlerinin de payının büyük olduğunu kaydeden Mustafa Suşehirli, “Öğrencilerimizin dershane programlarına devamlı katılmaları, düzenli, disiplinli ders çalışmaları, bunun yanı sıra ailelerinin desteği ile bu başarı sağlanmıştır.” dedi.

Erzincan için Türkiye ile yarışmaya devam ettiklerini söyleyen Mustafa Suşehirli; dershanelerinin bireysel ve kitlesel başarıda her zamanki yeri olan zirveyi yine koruduğunu kaydederek, 31 Temmuz tarihinde tercihlerin başlaması ile Anafen Dershanesi olarak Erzincan’daki bütün 8’nci sınıf öğrencilerine rehberlik hizmeti vereceklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar