‘Türkiye’ logolu formayla spor yapan Saygılı: Kahve sıcak bekliyoruz

İstanbul’da 17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarını yürütürken görevden alınan ve ardından meslekten ihraç edilen eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, operasyonun devam ettiği sitede spor yapıyor. Her sabah gibi...

Google Haberlere Abone ol
‘Türkiye’ logolu formayla spor yapan Saygılı: Kahve sıcak bekliyoruz

İstanbul’da 17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarını yürütürken görevden alınan ve ardından meslekten ihraç edilen eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, operasyonun devam ettiği sitede spor yapıyor. Her sabah gibi bugün de spor yaptığını belirten Saygılı, “Bekliyoruz arkadaşlar gelsinler diye kahve sıcak.” dedi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını gerçekleştiren emniyet personelinin göz altıları sürüyor. Halkalı Fulya Sitesi’nde birçok eve gece saatlerinden itibaren operasyon yapıldı. Aynı sitede oturan eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, üzerine giydiği ‘Türkiye’ logolu formayla operasyon yapılan bloğa geldi. Sabahları yürüyüşe çıktığını belirten Saygılı, “Yine spora çıktım. Evimde henüz arama yapılmıyor. Arkadaşlarım var onları görmeye gittim. Malum ihraç oldum o yüzden vakit bulabiliyorum fazlaca. Üzerimdeki formanın bir anlamı yok. Sabahları yürürken tişört giyiyorum üzerime. Bekliyoruz arkadaşlar gelsinler diye kahve sıcak.” diye konuştu.

Öte yandan polislere yönelik operasyonlar devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar