Türkiye'den ABD'yi çıldırtacak hamle

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin bulunduğu sokağa Zeytin Dalı ismi verilecek.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'den ABD'yi çıldırtacak hamle

Ankara Büyükşehir Belediyesi ABD Büyükelçiliği’nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi’nin adını “Zeytin Dalı” olarak değiştiriyor. Değişikliğe ilişkin önerge şubat ayı görüşmelerine devam eden Belediye Meclisi’nde bu akşam görüşülecek.

Ankara Çankaya’da Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi’nin adı “Zeytin Dalı” olarak değiştiriliyor. İsim değişikliği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın önergesiyle bu akşamki gerçekleşecek Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulacak.

Belediye yetkilileri kararın Meclis’ten çıkmasının ardından yeni ismin yer aldığı tabelaların en kısa sürede caddeye takılacağını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ABD Büyükelçiği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesinin adını “Zeytin Dalı” olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

abd

Yorumlar

Hüseyin Sönmez ABD'ye karşı ne yapılsa azdır. Bu devlet dünyanın en büyük terör örgütü değil mi!Sadece kendiegolarınaı tatmin için milyonlarca insanı harcamış ve harcamaya devam ediyor.