Türkeş’in öğrencisi Nusret Seven: Kazanan Bafra olacaktır

MHP’den Bafra Belediye başkan aday adayı olan ancak genel merkez tarafından aday gösterilmeyen eğitimci Nusret Seven, “Ben dava adamıyım, partiliyim, Türkeş’in öğrencisiyim.

Google Haberlere Abone ol
Türkeş’in öğrencisi Nusret Seven: Kazanan Bafra olacaktır

MHP’den Bafra Belediye başkan aday adayı olan ancak genel merkez tarafından aday gösterilmeyen eğitimci Nusret Seven, “Ben dava adamıyım, partiliyim, Türkeş’in öğrencisiyim. Bunu da söylemekten çekinmiyorum, Kazanan MHP olacak.” diyerek partisinin adayı için çalışacağını belirtti.

“Ben partime hiçbir zaman zarar vermem. Kamuoyunda insanlar ne konuşacak acaba diyor. Beni tanıyanlar, partimin lehine konuşacağıma emin olmaları lazım." diyen Seven, "Ben siyasetin nasip olduğuna inanann insanım. Allah, her insanı, en çok sevdiği şeyle imtihan edermiş. Ben de imtihanımın bu olduğuna inanıyorum. Ben duruşumla, çizgimle, anlayışımla MHP’nin yanındayım, bize hareket noktasında hangi konuda görev verilirse elimden geldiğince mücadele ederiz." dedi.

"Dün de buradaydım, bugün de buradayım, yarın da burada olacağım." diye konuşan Seven, "Türkeş Bey'den özel ders alma şansına sahip olmuş özel öğrencisiyim. Kendimin bu konuda şanslı olduğuma inanıyorum. Ben Türkeş’e karşı kendimi sorumlu hissettiğim için fedakârlık yaptım. Bugün bu arkadaşlarımız vardır, yarın belki bunlar ya da bir başkası olacak ama ben dava adamıyım, benim farkım bu. İnandığım ideolojiye, partim bu misyonu doğru şekilde devam ettirdiği sürece MHP içerisinde kalacağım. Benim burada olmam MHP’ye destektir. Biz aday adaylığımızda son sözümüzü söyledik.’’ şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar