Türker, 6 arkadaşıyla AK Parti'den istifa edip LDP'den aday oldu

Muş'un Malazgirt ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Ahmet Kenan Türker, aday gösterilmeyince partisinden istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
Türker, 6 arkadaşıyla AK Parti'den istifa edip LDP'den aday oldu

Muş'un Malazgirt ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Ahmet Kenan Türker, aday gösterilmeyince partisinden istifa etti. Türker Liberal Demokrat Parti’den (LDP) belediye başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından AK Parti Malazgirt Belediye Meclis üyeleri Hayrettin Engin, Ali Güvenir, Bülent Yılmaz ile AK Parti yönetiminden Maşallah Çaçak, Aydın Ürün, Alican Doğan da partisinden istifa ederek LDP'ye katıldı.

AK Parti yerel seçimlerde Vefa Yıldız'ı başkan adayı olarak gösterince partiden istifa eden Türker ve belediye meclis üyeleri LDP seçim bürosunu açtı. Büronun açılışında düzenlenen törende LDP'den aday olduğunu açıklayan ve destek beklediğini ifade eden Ahmet Kenan Türker, halktan gelen istek üzerine Malazgirt Belediye Başkanlığı için aday olduğunu, tek amacının halkla beraber Malazgirt’i hak ettiği yere taşımak olduğunu kaydetti. Türker şunları söyledi: “Malazgirtliler olarak ilçemizi hak ettiği yere kavuşturacağız. Malazgirt'te bu görev bize nasip olursa herkesi kucaklayarak herkesin başkanı olarak Malazgirt için hizmete start vereceğim.” dedi.

Meclis üyeleri adına konuşma yapan Bülent Yılmaz ise Türker’in yanında olmak için partiden istifa ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Bundan sonraki süreçte siyasetimiz Türker ile birlikte olacak. Seçimlerde başarılı bir şekilde başkanlık yarışında birinci çıkacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar