Turkcell, 20. yaşını kutluyor

Türkiye’nin ilk GSM operatörü Turkcell, 20 yaşında. Turkcell’in 20’nci yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki ilk etkinlik Bursa’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörü Filiz...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell, 20. yaşını kutluyor

Türkiye’nin ilk GSM operatörü Turkcell, 20 yaşında. Turkcell’in 20’nci yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki ilk etkinlik Bursa’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Turkcell Grup Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Karagül Tüzün, Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsünün kendileri kadar tüm Türkiye için de gurur vesilesi olduğunu söyledi.

    20’nci yılı kutlamaya Bursa’dan başladıklarını anlatan Tüzün, “İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla oluşturduğumuz değer 620 milyon TL’ye ulaştı, milyonlarca kişiye dokundu. Kardelenler projemizle maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitimine devam edemeyen on binlerce kız çocuğuna destek verdik. Ekonomiye Kadın Gücü projemizle mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadın girişimcilerimizi ekonomiye kattık. Geleceği Yazanlar Projemiz ile Türkiye için yerli mobil yazılım seferberliği ilan ederek öğrencilere, yazılımcılara, sektör profesyonellerine daha fazla eğitim, gelişim ve istihdam fırsatı sunduk. 5 ayda 17 bin gencimiz projeye dahil oldu. Geleceğe Koşanlar ve federasyon işbirliklerimizle bireysel spor dallarında başarısının çıtasının yükselmesine katkıda bulunduk.” dedi.

    Eski reklam ve görseller eşliğinde 20 yıllık tarihsel süreci anlatan Tüzün, “Bununla yetinmedik, 9 ülkede 70 milyonu aşan müşterimize hizmet götürerek bölgenin de lideri olduk.” dedi.

    TURKCELL, 20 YILDA 600 MİLYAR DAKİKA KONUŞTURDU

    Filiz Karagül Tüzün, şu anda 35 milyon müşteriye ulaştıklarını belirterek “Bu müşterilerimiz şu ana kadar 600 milyar dakika konuşmuş, 566 milyon SMS atmış, 73 milyar MMS göndermişler ve 177 milyar MB data kullanımı olmuş.” bilgisini verdi. Geçmişe gurur, geleceğe ise umutla baktıklarını ifade eden Tüzün, Bursa için yaptıkları çalışmaları da anlattı. Filiz Karagül Tüzün, Bursa’nın önemini vurgularken son bir yılda ses kullanımında Türkiye’de 4., veri kullanımındaysa 5. sırada yer aldığını iletti.

    ÇADIR MÜZESİNDE KUTLAMA

    Turkcell Bursa Kent Meydanı’ndaki etkinlik alanında 30 Nisan–4 Mayıs tarihleri arasında vatandaşlarla bir araya gelecek. Etkinlikler kapsamında kurulan çadırda Turkcell’in müşterilerinin desteğiyle geçirdiği 20 yıllık süreç, akılda kalan reklamlar, fotoğraflar ve anılarla anlatılıyor. Çadırda, ayrıca Turkcell’in ve Türkiye’nin 20 yılına damga vurmuş önemli olaylarının yanı sıra, Türkiye iletişim tarihinde yer etmiş 20 yıllık cep telefonları müzesi de yer alıyor. Etkinlik alanında ve şehrin çeşitli noktalarında da günün farklı zamanlarında tanıtım alanları ve yarışmalar düzenlenecek. CİHAN

Yorumlar