Türkan Şoray: Soma’daki acıyı ve üzüntüyü hala içimizden atamadık

Kayseri’nin önemli alışveriş merkezlerinden BYZ Garage Alışveriş Merkezi, birinci yaş gününü ünlü sanatçı Türkan Şoray’ın katılımıyla kutladı. Türkan Şoray, burada hayranlarıyla bir araya geldi ve Soma’da yaşanan acıya dikkat...

Google Haberlere Abone ol
Türkan Şoray: Soma’daki acıyı ve üzüntüyü hala içimizden atamadık

Kayseri’nin önemli alışveriş merkezlerinden BYZ Garage Alışveriş Merkezi, birinci yaş gününü ünlü sanatçı Türkan Şoray’ın katılımıyla kutladı. Türkan Şoray, burada hayranlarıyla bir araya geldi ve Soma’da yaşanan acıya dikkat çekerek, “Soma’daki acıyı ve üzüntüyü hala içimizden atamadık” dedi.

BYZ Garage AVM 1. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Türk Sinemasının ‘Sultan’ lakaplı ünlü oyuncusu Türkan Şoray, söyleşi ve imza günü için Kayseri’ye gelerek, hayranları ile kucaklaştı. BYZ Garage AVM içerisinde özel olarak hazırlanan sahneye gelişinde çok heyecanlı gözüken ünlü oyuncu Türkan Şoray, hayranlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Canımsınız, o gözlerinizde gördüğüm sevgiye, ilgiye ve yakınlığa çok teşekkür ediyorum. Şu an kısa bir süre de olsa sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor. O gözlerinizdeki sevgi, bana dünyaları veriyor. Samimiyetinize, burada oluşunuza teşekkür ediyorum. Keşke mümkün olsa hepinize sarılsam, sizinle kucaklaşsam. Hepinizi sevgiyle öpüyorum.” dedi.

Soma’da yaşanan elim kaza ile ilgili duygularını da ifade eden Şoray, "Soma’daki acıyı ve üzüntüyü hala içimizden atamadık. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın.” diye konuştu. Sahnede yaklaşık 1 saat kalan ünlü oyuncu Şoray, hayranlarına imza dağıttı, sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Büyük izdihamın yaşandığı imza gününün ardından, BYZ Garage AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Başyazıcıoğlu ile eşi ve BYZ Garage AVM Reklam ve Pazarlama Müdürü Selma Yeşil sahnede 1. yaş günü pastasını birlikte kesti.

Öte yandan ünlü oyuncu Türkan Şoray’ın Türk sinemasındaki bazı filmlerindeki sahnelerin kesitlerinin yer aldığı fotoğraf sergisi de BYZ Garage AVM girişindeki alanda sergilendi.

CİHAN

Yorumlar