Türk ve Alman yargı mensupları ÇGC'de

Adana Adliyesi’nde kurulan Adana Adliyesi Medya İletişim Bürosu’nun açılışına katılan Türk ve Alman yargı mensupları Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Genel Sekreter M. Ömer Üney'in...

Google Haberlere Abone ol
Türk ve Alman yargı mensupları ÇGC'de

Adana Adliyesi’nde kurulan Adana Adliyesi Medya İletişim Bürosu’nun açılışına katılan Türk ve Alman yargı mensupları Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Genel Sekreter M. Ömer Üney'in ağırladığı Adalet
Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Akın Çakın, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Esat Farukbenli, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, Almanya – Düseldorf Mahkeme Basın Sözcüsü Hakim Brigitte Koppenhöfer, Almanya Münster Savcılığı Basın Sözcüsü Savcı Günter Rüter ile bir çok yargı mensubu ÇGC'nin işleyişiyle ilgili bilgi aldı.


Adana'nın basın dünyasında öne çıkan bir kent olduğunu belirten ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, kurtuluş mücadelesini kalemiyle başlatan Yeni Adana Gazetesi'nin yayınını sürdürmeye devam ettiğini vurguladı. ÇGC'nin Türkiye'deki 4 kamu yararına çalışan cemiyetlerden biri olduğunu belirten Esendemir, gazetecilerin daha özgür şartlarda görev yapmasını diledi.


Ziyarette Türk ve yabancı misafirler, ÇGC Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle karşılıklı bilgi ve tecrübe alışverişinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar