Türk Telekom'dan 'yönetim tecrübeleri'etkinliği

Yozgat Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından ildeki kamu ve özel kuruluşlardaki yöneticilerin tecrübelerinden faydalanmayı amaçlayan Yönetim Tecrübeleri etkinliği düzenlenmeye başlandı. Etkinliğin ilkine İl Milli Eğitim Müdürü Saim...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'dan 'yönetim tecrübeleri'etkinliği

Yozgat Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından ildeki kamu ve özel kuruluşlardaki yöneticilerin tecrübelerinden faydalanmayı amaçlayan Yönetim Tecrübeleri etkinliği düzenlenmeye başlandı. Etkinliğin ilkine İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş konuşmacı olarak katıldı. Türk Telekom İl Müdürlüğü'nde düzenlenen programın açılışında konuşan İl Telekom Müdürü Yusuf Kaplan, İl Müdürlüğü olarak, oldukça başarılı bir o kadar da genç bir yönetim ekibine sahip olduklarını söyledi. Kaplan, “Türk Telekom Yozgat'ın tüm yerleşim yerlerinde hizmet vermektedir. Milli Eğitim Müdürlüğümüzde her hanede mensubu bulunan bir camia ve yine teknolojiye önderlik eden bir kurumdur. Milli Eğitim ailesini teknolojinin tabana yayılmasında en önemli aile ve bir anlamda partner olarak görüyoruz. Bu kapsamda son iki yıldır Yozgat eğitimine dinamizm ve heyecan getiren, birçok yeniliğe imza atan Milli eğitim Müdürümüzün tecrübelerinden istifade etmekten mutluluk duydum."dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş konuşmasında hukuk kurallarına, çalışılan kurum veya şirketin kurallarına tüm yöneticiler ve çalışanların uyumunun zorunlu olduğunu, ancak başarılı bir yönetimin sırrının vicdani sorumluluktan geçtiğini söyledi.

Meslek hayatından çarpıcı örnekler sunan Kuş, Yozgat'ın eğitimde önemli bir eşiği geçtiğini ve alınacak yolda okul-aile işbirliğine önem verdiklerini belirterek, "Bu işbirliğinde güler yüzü, hoşgörüyü, ulaşılabilirliği ve en önemlisi verilen sözleri tutmayı önemsedik. Daha bilinçli bir toplumla karşı karşıyayız. Bu durum yöneticileri daha dinamik ve yenilikçi olmaya zorlamaktadır.Tüm çalışanlara dokunan, onlarla iletişim kuran ve onların sorunlarına çözüm arayan bir yönetim ile istenilen başarı elde edilebilebilir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Telekom yöneticileri Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’a sorular yönelterek eğitim ve teknolojik gelişmeler hakkında fikir alışverinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar