Türk Telekom KAYSO üyelerine teknolojik danışmanlık yapacak

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Türk Telekom arasında “Teknoloji Danışmanlığı” protokolü imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom KAYSO üyelerine teknolojik danışmanlık yapacak

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Türk Telekom arasında “Teknoloji Danışmanlığı” protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Türk Telekom KAYSO Üyelerine ücretsiz teknolojik danışmanlık yapacak.
Protokol imza töreninde konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türk Telekom’un Türkiye’nin iletişim konusunda en eski ve en tecrübeli şirketi olduğuna dikkat çekerek, “Türk Telekom hizmetlerini tabana yayan bir anlayış içerisinde devam ettiriyor. Hem rekabet hem de müşteriye hizmet konusunda çıtayı daha da yükselttiklerini görüyoruz. Buda bizim açımızdan bir fırsattır” dedi.

Yapılan bu protokol ile KAYSO üyelerine Türk Telekom’un hizmetlerine bedelsiz ulaşım olanağı sağlandığını ifade eden Başkan Boydak, “Bu fırsatı üyelerimizin iyi bir avantaja çevireceklerine inanıyorum. Bu gün iletişim yönetimini iyi yapan şirketler, müşterisi ile tedarikçisi ile ve piyasa ile iyi bir kontak yakalayanlar gerçekten hızlı büyüyorlar. Bunun da alt yapısı burası. Burayı iyi, sağlam tutarsak şirketlerimizi emin adımlarla büyütebiliriz. Çok hızlı dikey adımlar atabiliriz. Bunun için Türk Telekom gibi şirketlerin dokunmalarına ihtiyacımız var. Bizde bu protokol ile üyelerimize bir nebze katkı sağlarsak çok mutlu oluruz. Bu protokolün taraflara hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Türk Telekom Anadolu Merkez-II Müdürü Muhammet Katmer, Türk Telekom’un bilgi ve tecrübesini Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan şirketler ile paylaşmak istediklerini belirterek, bu konuda protokol kapsamında isteyen her firmaya altyapısı, donanımı ve yazılımı olmak üzere tüm çalışanları ile projelerini hazırlayıp sunmayı taahhüt etiklerini söyledi.

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek ise, yapılan protokol ile Kayseri Sanayi Odası’nın tüm üyelerinin teknoloji danışmanı olmaya ve marka şehir olan Kayseri’yi bu konuda bir adım daha öteye taşımaya söz verdiklerini söyledi.
CİHAN

Yorumlar