Türk Kızılayı Samsun şubesinden özel eğitim okulu öğrencilerine destek

Samsun’un Bafra ilçesinde Doğankaya Mahallesinde faaliyette bulunan Bafra Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu Samsun Kızılay Kampına yılsonu gezisi düzenledi.Samsun Türk Kızılay Başkanı Mustafa Keskin tarafından karşılanan öğretmen, öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
Türk Kızılayı Samsun şubesinden özel eğitim okulu öğrencilerine destek

Samsun’un Bafra ilçesinde Doğankaya Mahallesinde faaliyette bulunan Bafra Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu Samsun Kızılay Kampına yılsonu gezisi düzenledi.

Samsun Türk Kızılay Başkanı Mustafa Keskin tarafından karşılanan öğretmen, öğrenciler ve veliler güzel bir gün geçirdi. Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü tarafından öğrencilere Artvin yöresi halk oyunları, boks, tekwando ve judo gösterileri yapıldı. Bafra Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Yiğit tarafından Kızılay Başkanı Mustafa Keskin ve Atakum Gençlik ve Spor Müdürü Murat Öztürk’e plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Bafra Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu Mustafa Yiğit, ”Her zaman zor durumlarda vatandaşının yanında olan Türk Kızılayı bugün güzel bir faaliyet için öğrencisinin yanında bulunmuştur. Her zaman desteğini okulumuzdan esirgemeyen Samsun Türk Kızılayı Başkanı Mustafa Keskin ve Kızılay'ın tüm personellerine okulumuza verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. Yapılan gösteriler ile programımıza renk katılmasını sağlayan Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Öztürk teşekkür ediyorum.” dedi.

Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Öztürk ise ’’Her zaman öğrencilerimizin yanındayım. Özel eğitim öğrencilerinin her ne şart olursa olsun sadece bugün değil her zaman destekçisi olacağız.’’ diyerek düşüncelerini aktardı.

Samsun Türk Kızılayı Başkanı Mustafa Keskin, ’’12 yıldır Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanıyım. Her zaman öğrencilere destek veriyoruz ama bu özel eğitim öğrencilerine verdiğimiz desteğin anlamının ve öneminin farklı olduğunu bu fırsatı verdikleri için okul müdürüne teşekkür ederim. Samsun Türk Kızılayı olarak her zaman okulunuzun ve öğrencilerinizin yanında olacağımızı bilmenizi isterim.’ ’diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar