Türk Kızılay’ı Karamürsel Şubesi başarılı öğrencilere burs kartı verdi

Türk Kızılay’ı Karamürsel Şubesi başarılı öğrencilere burs kartı verdi.Çeşitli yardım çalışmalarına imza atan Türkiye’de ihtiyaç sahipleri için günlük yemek çıkaran on iki aşevinden biri olan Kızılay Karamürsel şubesi ilköğretim okullarında başarılı öğre.

Google Haberlere Abone ol
Türk Kızılay’ı Karamürsel Şubesi başarılı öğrencilere burs kartı verdi

Türk Kızılay’ı Karamürsel Şubesi başarılı öğrencilere burs kartı verdi.

Çeşitli yardım çalışmalarına imza atan Türkiye’de ihtiyaç sahipleri için günlük yemek çıkaran on iki aşevinden biri olan Kızılay Karamürsel şubesi ilköğretim okullarında başarılı öğrencilere burs kartı verdi.
Kızılay Karamürsel şubesi aşevi salonunda burs verilen öğrencilere kartları şube yetkililerince teslim edildi. Türk Kızılay’ı Karamürsel şube müdürü Yusuf Alemdar , Kırk yedi öğrenciye burs verdiklerini söyledi, Alemdar biz Karamürsel şubesi olarak bu sene kırk yedi öğrenciye burs veriyoruz sekiz aylık eğitim öğretim sezonu boyunca her ay elli lira burs veriyoruz, burs sayısını seneye daha da artırarak devam etmek istiyoruz dedi.

Türk Kızılay’ı Karamürsel şube müdürü Yusuf Alemdar burs kartlarının dağıtımında öğrencilere hitaben ,sizler başarılı öğrencilersiniz biz Kızılay Karamürsel şubesi olarak burs vermek istiyoruz, burs sekiz ay devam edecek ve aylık ellişer lira olacağını ifade etti. Burs kartını alanlar Çarşamba gününden itibaren bankaya giderek burslarını alabileceklerini söyledi. Burs kartlarını alan öğrenciler mutlu olduklarını ifade ettiler. Alemdar öğrencilere bir ihtiyaç ve istekleri olması durumunda kendilerine gelmelerini ve yapıla bilecek bir şey varsa bildirmelerini belirtti. Daha sonra öğrencilerle Kızılay Karamürsel şubesi yetkilileri toplu fotoğraf çektirdiler.
CİHAN

Yorumlar