Türk Kızılay’dan ihtiyaç sahiplere gıda yardımı yapıldı

Samsun’un Havza ilçesinde hizmet veren Türk Kızılayı Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.    Türk Kızılayı Havza Şubesi tarafından yıl içerisinde vekaleten...

Google Haberlere Abone ol
Türk Kızılay’dan ihtiyaç sahiplere gıda yardımı yapıldı

Samsun’un Havza ilçesinde hizmet veren Türk Kızılayı Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

    Türk Kızılayı Havza Şubesi tarafından yıl içerisinde vekaleten kesilen kurban etlerinden elde edilen toplam 300 kutu kıyma ve kuşbaşı, içerisinde yağ, pirinç, çay, şeker gibi temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda yardım paketi ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

    Şube Başkanı Ahmet Asiltürk, her yıl Ramazan ayında yapılan yardımların yıl içerisinde de sürdüğünü belirterek "Havza ilçe merkezi ve merkeze uzak mahallerde mahalle muhtarlarının iş birliği ile tespit edilerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 300 paket kuru gıda ile toplam 300 kutu kıyma ve kuşbaşı kavurma yardımlarını ulaştırdık. Bizlerin bu yardımları yapmamıza vesile olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar