Türk-İş Ardahan İl Temsilcisi Cantürk: Ankara'daki mitinge bekliyoruz

Türk-İş Ardahan İl Temsilcisi Sırrı Atalay Cantürk, yarın Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek 'Kölelik Düzenine Son, Taşeronlaşmaya, Örgütsüzlüğe, Kuralsız Çalışmaya Hayır' mitingine katılmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Türk-İş Ardahan İl Temsilcisi Cantürk: Ankara'daki mitinge bekliyoruz

Türk-İş Ardahan İl Temsilcisi Sırrı Atalay Cantürk, yarın Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek 'Kölelik Düzenine Son, Taşeronlaşmaya, Örgütsüzlüğe, Kuralsız Çalışmaya Hayır' mitingine katılmak üzere bir araya geldiklerini söyledi. Cantürk, Ankara'da düzenlenecek olan eyleme herkesi beklediklerini söyledi.

Ardahan Milli Egemenlik Parkı'nda toplanan işçiler adına konuşan Cantürk, kayıt dışı ekonomiye ve istihdama, taşeron uygulamalarına, 4/B ile 4/C gibi istihdam türlerinin yaygınlaşmasına, düşük ücret politikasına, özel istihdam büroları aracılığıyla kiralık işçilik uygulamasına, kıdem tazminatının kaldırılmak istenmesine, esnek, kuralsız ve güvencesiz çalışmaya, iş cinayetlerine, işsizlik fonunun amacı dışında kullanılmasına, sendikasızlaştırmaya, işten atılmalara ve özelleştirmelere karşı kitlesel bir miting düzenleneceğini belirtti. CİHAN

Yorumlar