Türk bayrağının yerine PKK flaması astılar!

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtesver Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi teröristler, yüzleri kapalı ellerinde uzun namlulu silahlarla mahallelerdeki cadde ve sokaklara hendek kazıp, barikatlar kurarak kimlik kontrolü yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Türk bayrağının yerine PKK flaması astılar!

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtesver Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi teröristler, yüzleri kapalı ellerinde uzun namlulu silahlarla mahallelerdeki cadde ve sokaklara hendek kazıp, barikatlar kurarak kimlik kontrolü yaptı. Grup daha sonra Sağlık Merkezi'ndeki Türk bayrağını indirip yerine PKK flaması astı.
Silvan’ın Selahattin, Tekel ve Mesçit mahallerinde sokak ve caddelere hendek kazıp, barikatlarla kapatan ellerinde uzun namlulu silah bulunan PKK’lı teröristler yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yaptı. Dün gece olay yerine gelen polis ekiplerine molotof atıp, ve uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere polisler de karşılık verdi. Çıkan çatışmalarda ölen ya da yaralanan olmadı.

Gündüz de yolları kapatan PKK’lılar, gelen polis ekipleriyle sık sık çatışmaya giriyor.
SAĞLIK MERKEZİ’NDEKİ TÜRK BAYRAĞI’NI İNDİRİP PKK FLAMASI ASTILAR
Gündüz de yolları kapatan PKK’lılar, gelen polis ekipleriyle sık sık çatışmaya giriyor. (Hürriyet)



Yorumlar