Türk bayrağını indirerek yakan iki kişi serbest bırakıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sağlık merkezi önündeki direkten Türk bayrağını indirerek yaktıkları belirlenen iki kişiyi yakaladı.

Google Haberlere Abone ol
Türk bayrağını indirerek yakan iki kişi serbest bırakıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sağlık merkezi önündeki direkten Türk bayrağını indirerek yaktıkları belirlenen iki kişiyi yakaladı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda, 24 Aralık'ta gece Ahmet Gündeş Aile Sağlığı Merkezi önünde bulunan bayrak direğinden Türk bayrağının indirilerek yakılması olayını gerçekleştiren şahıslardan S.T.’yi yakaladı. Şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, olayın diğer şüphelisinin tespiti ve yakalama çalışmaları kapsamında, ertesi gün bayrağı indirerek yakan kişi olduğu belirtilen B.D.’yi yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıs, mahkemece serbest bırakıldı. Ancak hakkındaki soruşturma ve kovuşturma neticelendirilinceye kadar yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol hükümleri uygulanacak. CİHAN

Yorumlar