Turhal’a toptan satış mağazası açıldı

Tokat’ın Turhal ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren İnceler Market, Tokat-Turhal karayolu üzerine İso Gros Market ve depo satış mağazasının ilk şubesini açtı. Market alanındaki tecrübelerini toptan depo ve satış mağazası alanına...

Google Haberlere Abone ol
Turhal’a toptan satış mağazası açıldı

Tokat’ın Turhal ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren İnceler Market, Tokat-Turhal karayolu üzerine İso Gros Market ve depo satış mağazasının ilk şubesini açtı.

Market alanındaki tecrübelerini toptan depo ve satış mağazası alanına kaydıran İnceler market, yeni açmış oldukları iş merkezi, ilçede bulunan en büyük market ve toptan satış mağazası özelliğini taşıyor. 7 bin 500 metrekare alana kurulan üç katlı iş merkezi hem market hem toptan satış yapan bir mağaza. İş yerinin açılış programına İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, Turhallı iş adamı Hüseyin İnce ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış programında konuşan İnceler Market Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin İnce, marketçilik sektörüne 2004 yılında atıldıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: ”Uzun süredir ticaretle uğraşıyoruz. Marketçilik sektörüne atılmamız 2004 yılında oldu. Amacımız ilçe ekonomisine katkı sağlamak ve istihdam oluşturmaktır. Çevre il eve ilçelere toptan mal vererek daha da büyümeyi hedefliyoruz. Bu yeni yerimizi de babamızın anısına yaptık. İlçemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Yapılan yatırımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yılmaz Bekler de iş yeri sahiplerine yatırımlarından dolayı teşekkür etti. İlçenin kalkınmaya son derece elverişli olduğunu anlatan Başkan Yılmaz Bekler, teşebbüs ve yatırım ruhuyla ilçede bulunan iş adamlarının bir araya gelerek yatırım yapmasıyla ilçenin, göç veren değil göç alan bir konuma geleceğini söyledi. Bekler, “Turhalımız yatırım yapmak isteyenler açısından bakir bir alan. İlçemiz gelişmeye son derece müsait. İlçemizin kalkınması için herkesin üzerine düşeni yapması ve el birliği ile kalkınmaya katkı sağlamalıdır. Yapılan bu yatırım beni son derece mutlu ve heyecanlı kılmıştır. Bu yatırımı gerçekleştiren kardeşlerime teşekkür ediyor, ilçemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yeni yatırımlarla ilçenin kaderinin iyiye doğru gideceğinin altını çizen Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ise yapılan yatırımların ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını kaydetti. Bu tür yatırımların diğer yatırımcıları da cesaretlendireceğini ifade eden Kaymakam Kadiroğlu, şöyle dedi: ”Ben yapılan bu dev yatırımın ilçe adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlçemiz gelişmeye ve yatırım yapmaya elverişli bir yer. İnşallah yapılan bu yeni yatırımlarla ilçemiz göç veren değil, göç alan bir ilçe konumuna dönecektir. Ben bu işletme sahiplerini bu güzel yatırımlarından dolayı kutluyor ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Daha sonra açılış duasını yapan Müftü Mehmet Akpınar, yapılan yatırımın ilçeye ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Program davetlilere yapılan yemek ikramı ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar