Turhal FEM’in ödüllü STS’sine yoğun ilgi

Turhal FEM-Anafen Dershanesi'nin düzenlediği ödüllü Seviye Tespit Sınavı (STS) yoğun ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Turhal FEM’in ödüllü STS’sine yoğun ilgi

Turhal FEM-Anafen Dershanesi'nin düzenlediği ödüllü Seviye Tespit Sınavı (STS) yoğun ilgi gördü. 7 seansta dershane binasında yapılan sınava 4, 5, 6, 7, 9, 10. ve 11. sınıf öğrencileri katıldı.

Sınava olan yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren dershane yetkilileri ilgiden dolayı ilçe halkı ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Amaçlarının ilçenin eğitim ve başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu kaydeden yetkililer, sınavda başarı gösteren ve erken kayıt yaptıran öğrencilere çeşitli hediye ve büyük indirimlerin olacağı müjdesini verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Turhal FEM-Anafen Dershanesi Müdürü Süleyman Taşkın, önceki senelere göre sınava başvuran öğrenci sayısında artış gözlendiğine dikkat çekerek, dershanelerin her geçen sene daha da ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Dershanelerin Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullara rakip değil refik yardımcı kuruluşlar olduğunu hatırlatan Süleyman Taşkın, okulların da çalışmalarından dolayı dershanelerden şikayetçi değil, tam tersine memnun olduklarını savundu. Amaçlarının öğrencileri hem sınavlara hem de hayata hazırlamak olduğunu ifade eden Taşkın, şöyle konuştu: "2014-2015 eğitim öğretim sezonunda avantajlı kayıt imkanlarından yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin fırsatları değerlendirmelerini istiyoruz. Ödüllü SBS sayesinde öğrenciler, sınav heyecanlarını yenme ve seviyelerini ölçme imkanı bulacaklardır. Hedefimiz ilçe ve öğrencilerimizin başarı çıtasını yukarılara çıkarmak, başarılarına önayak olmaktır. Biz burada sadece öğrencileri sınavlara değil hayata da hazırlıyoruz. Çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, öğrencinin başarısını pekiştirici faaliyetler yapıyoruz. Öncelikle öğrencilerimize çok kitap okuma ve test çözme tavsiyelerinde bulunup faaliyetlerimizle destekliyoruz. Çünkü çok kitap okumayan ve bol bol soru çözmeyen bir öğrencinin sınavda başarılı olması düşünülemez." CİHAN

Yorumlar