Turgutlu İşadamları Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1993 yılından beri faaliyet gösteren Turgutlu Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binası açılışını ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara yaptı. 180 üyesi bulunan TÜSİAD’ın...

Google Haberlere Abone ol
Turgutlu İşadamları Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1993 yılından beri faaliyet gösteren Turgutlu Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binası açılışını ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara yaptı. 180 üyesi bulunan TÜSİAD’ın hizmet binasının açılışına Ege Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Federasyon Başkanı Mustafa Özkara, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Faruk Aydın’ın yanı sıra sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Bizler duyduklarımıza değil gördüklerimize inanan insanlarız TUSİAD ın faaliyetlerini bazı kesimler farklı yerlere çekmek istiyor ama ben olaya bu yönüyle bakmıyorum bu hizmetler allah rızası için yapılan hizmetlerdir en son Balkan ülkelerinde bunu gördüm, yaşadım. Türk bayrağının dalgalanması, Türk insanlarının Türkiye’yi temsil etmesi bizleri her zaman gururlandırmıştır. Şu bir gerçek; insanlar önyargılı davranmamalı, yaptığı hizmetleri görmeli, bizler buradaki arkadaşlarla uyumlu ve koordineli çalışmaktan dolayı her zaman memnun olmuşuzdur.” şeklinde konuştu.

ESİDEF in 2004 yılında 9 sanayici ve işadamı derneğinin bir araya gelmesiyle kurulan bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara, “Aradan 10 yıl geçti, bugün 41 dernek, 12 bin 500 işadamıyla ESİDEF, Ege ve Batı Akdeniz’in bölgesinde bulunan en büyük iş dünyası ve sivil toplum örgütlenmesi olarak karşımıza çıkıyor. Önce şirketimiz, önce kendimiz değil, önce ülkemiz, daha sonra insanlık ve şahsi gelirlerimiz. Kazançları paylaşarak büyümek daha kolay oluyor.” dedi.

Açışı öncesi en son konuşan ve TÜSİAD’ın ilk açıldığı günkü heyecanı şimdi yeniden duyduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise “TÜSİAD ismi artık çok bilinir bir isim derneğin çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Turgutlumuz için yapılacak sosyal aktivitelerde, ticari anlamda yapılacak faaliyetlerde de belediye olarak her zaman destek olacağız.” diye konuştu.

    Yağan yağmura rağmen açılışa yoğun bir şekilde katılan davetliler modern mimarisi ile dikkat çeken yeni dernek binasını beğendiklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar