Turgut Özal'da şenlik zamanı

Turgut Özal Üniversitesi'nde 4. Kültür Sanat ve Spor Festivali 14 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. Öğrencilerin ders stresini azaltmayı hedefleyen şenliklerde kampuse lunapark kurulacak ve ünlü rock grubu Athena sahneye çıkacak.KOVBOYLAR GİBİ...

Google Haberlere Abone ol
Turgut Özal'da şenlik zamanı

Turgut Özal Üniversitesi'nde 4. Kültür Sanat ve Spor Festivali 14 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. Öğrencilerin ders stresini azaltmayı hedefleyen şenliklerde kampuse lunapark kurulacak ve ünlü rock grubu Athena sahneye çıkacak.

KOVBOYLAR GİBİ RODEO YAPACAKLAR

Şenliklerde lunaparkın dışında birbirinden ilginç etkinlikler yine üniversitelileri bekliyor. Gençler Teksaslı kovboyların vazgeçilmezi rodeo heyecanını simülatör boğaya binerek doyasıya yaşayacak. Adrenalini rodeo ile tavan yapan öğrencilerin bu heyecanı halatlarla duvarlara tırmanarak ve gladyatör gösterisi ile devam ettirilecek.

VATAN HASRETİ DİNECEK

Öğrencilere unutulmaz bir şenlik yaşatmak isteyen üniversite gençleri farklı etkinliklerle şaşırtacak. Bu kapsamda kampus içinde yabancı öğrencilerin vatan hasretini bir nebze olsun dindirmek için ülkelerin kendine has özelliklerinin sergilendiği çadırlar kurulacak. Öğrenciler ayrıca Türk kültürünün vazgeçilmezi ebru sanatı ile yeteneklerini sergileyecek.

ÖNCE SEYMENLER SONRA ATHENA

Üniversitelileri şenlikte akşam saatlerinden itibaren Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda müzik dolu saatler karşılayacak. Ankaralı seğmenlerle coşacak gençler Urfa sıra gecesinde efkâr dağıtacak. En son ünlü rock grubu Athena konser verecek. Ünlü müzik grubu 2 saat boyunca sürecek konserle öğrencilere keyifli dakikalar yaşatacak.

CİHAN

Yorumlar