Türel: Hizmet götürmede iktidar muhalefet belediyesi ayrımı yapmıyoruz

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, muhalefet partilerinin "Yapacağımız hizmetlere iktidar partisinin engel oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Türel: Hizmet götürmede iktidar muhalefet belediyesi ayrımı yapmıyoruz

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, muhalefet partilerinin "Yapacağımız hizmetlere iktidar partisinin engel oluyor." sözlerinin gerçek olmadığını söyledi.

Menderes Türel ve Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı ve AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut, Evrenseki'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek Antalya ve Manavgat'a seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Türel, "Manavgat'ın makus talihini Recep Barut'la birlikte önümüzdeki günlerde açıklayacakları çılgın projelerle değiştireceğiz. İktidarımız döneminde muhalefet partisi belediye başkanlarının sorunlarının çözümünde hep destek olduk, hiç bir zaman iktidar muhalefet ayrımı yapmadan yardım ettik." dedi.

Sivil toplum kuruluşları meslek odaları bir kentin can damarları olduğunu belirten Türel, bir şehre hizmet vermede kararların, sivil toplum kuruluşlarının görüşü olmadan alınırsa kadük kalır ve uygulanamayacağını söyledi. Türel, 30 Mart'tan sonra ilçemize gelecek olan yatırımlar için hem yerel yönetim, hem sivil toplum kuruluşları hemde kanaat önderleriyle ortak bir lobi oluşturarak, hep birlikte çalışarak gerçekleştireceklerini ifade etti.

Hükümetin kendilerine destek olmadığı şeklindeki söylemlerinin gerçek dışı olduğunu kaydeden Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir 7 milyon liralık borçlanma yetkisi için Ankara'ya sürekli gelip gidiyorlardı. Benimle de görüşünce konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulundum ve borçlanma yetkisi çıkarıldı. Hükümet olarak biz, destek isteyen belediyelerin bizim partiden yada muhalefet partilerinden olması konusunda bir ayrımımız yok. Yeter ki vatandaşa hizmet için bir proje yapılsın ve bize projeyle gelsinler." CİHAN

Yorumlar