Tüp deposundaki patlama, ortalığı savaş alanına çevirdi

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir tüp deposunda patlama meydana geldi. Çıkan yangınla birlikte ardı ardına patlamalar çevrede korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tüp deposundaki patlama, ortalığı savaş alanına çevirdi

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir tüp deposunda patlama meydana geldi. Çıkan yangınla birlikte ardı ardına patlamalar çevrede korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Çevredeki ev ve işyerlerinde zarar meydana gelirken, ortalık savaş alanına döndü. Depoda bulunan dört aracın da yandığı patlamada 2 koç, bir de köpek telef oldu.

Patlama, Yamanlar semtinde bugün saat 16.00 sıralarında, Kubilay Caddesi Numara 98'deki, H.İ.I.’ya ait olduğu öğrenilen tüp deposunda meydana geldi. Tüp deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İşyerinden dumanların yükselmesiyle birlikte tüpler de patlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada çok sayıda tüp peş peşe patlaması çevredeki vatandaşların panik yaşamasına sebep oldu. Patlamalarda birçok iş yeri ve evlerde maddi zarar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı, depoda bulunan 2 koç ve 1 köpeğin telef olduğu belirtildi. Yangında, deponun içinde bulunan ve tüp taşımakta kullanılan dört araç da yandı, ortalık savaş alanına döndü. Patlamalarla birlikte çevredeki ev ve işyerlerinin camları da kırıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, “Araştırmalar bittiğinde yangının nedeni anlaşılacak. Herhangi bir ölüm veya yaralı yok. 2 tane koç bir tane köpek cesedine rastlandı. Onun dışında bir şey yok. Araştırmalarımız devam ediyor.” dedi.
Mahalle sakinleri tarafından çekilen görüntülerde ise, depoda çıkan yangın ve ardı ardına meydana gelen patlamalar görülüyor.
CİHAN

Yorumlar