Tunceli’nde adaylar bir araya geldi

Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Tunceli Belediye Başkan adaylarını buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli’nde adaylar bir araya geldi

Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Tunceli Belediye Başkan adaylarını buluşturdu.
30 Mart yerel seçimler öncesi Tunceli adaylarına, esnafın sorunlarını anlatabilmek için adayları buluşturan Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, başkan adaylarının, esnafın sorunlarına karşı duyarlı olmalarını istedi.

Tunceli’nin uzun yıllar boyunca çatışma ve şiddet ortamı nedeniyle çok acılar çektiğini belirten Bellice, 30 Mart yerel seçimlerine girecek adayları bir araya getirerek sorunlarını anlatma şansı bulduklarını söyledi. Çok sayıda sivil toplum örgütü ve esnafın katıldığı toplantıda seçimi kazanacak adayın esnafın sorunlarına eğilmesini istediklerini kaydeden Bellice, “Tunceli’de seçime girecek adaylarımızın hepside bizim için değerli. Siyasi görüşü ne olursa olsun seçilecek adayın, ağır sorunlarla karşı karşıya bulunan esnafın sorunlarına çözüm konusunda yardımcı olmasını istiyoruz. Daha önceki seçimlerde adaylarımız esnafı ziyaret etti ancak sorunların çözümü noktasında yetersiz kalındı. Bu gün bu kahvaltıda buluşmamızın nedeni adaylarımıza kendi sorunlarımızı anlatmak ve bu anlamda kendilerinden gerekli desteği almak. Sorunların birlik ve beraberlik içinde aşılması umuduyla bütün adaylara başarılar diliyorum.” dedi.

Bellice’nin konuşmasının ardından söz alan bağımsız belediye başkan adayı Ali Tacar, Tunceli sorunlarını bildiğini esnaf ve vatandaşların sorunlarının çözülmesi için ellerinden gelen gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Yıllardan beri ağır sorunlar yaşayan Tunceli’nin yapılacak projelerle iyi bir yere gelebileceğini ifade eden CHP Tunceli Belediye Başkan adayı Hızır Baki Aytaç ise seçilmesi halinde yapılabilecek çalışmalarla şehirdeki sorunların çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.

Programa, AKP ve BDP adayları programlarından ötürü katılmadı. CİHAN

Yorumlar