Tunceli'de 50 Polis Yer Değiştirdi

Tunceli’de, geçen mart ayında yedi şube müdürü ve dokuz polis memurunun ardından şimdi de 50 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de 50 Polis Yer Değiştirdi

Özel Harekât Şube Müdürü Serdar Yaşar ve müdür yardımcısıyla dokuz polis memurunun görevden alınmak istenmesi üzerine 20 Mart 2014 tarihinde görevinden istifa eden Tunceli eski İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz’ın yerine Fahrettin Şen atanmıştı. Bunun ardından ismi geçen polislerin görev yerlerinin değiştirilmesinin yanısıra İstihbarat Şube Müdürü Cemal Arıbaş ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökmen Tekin'le birlikte Bilgi İşlem Şube Müdürü, Personel Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü, Lojistik Şube Müdürü ve Koruma Şube Müdürü, başka şubelerde görevlendirildi. Bu şubelerde görev yapan 50 polis memurunun da yerleri değiştirildi.

Öte yandan Emniyet Müdürü Yılmaz’ın istifasının ardından hakkında basında yer alan haberlerle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma için görevlendirilen polis müfettişleri, Yılmaz’ın ifadesine başvurmalarının ardından Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü’nde de bir dizi görüşme yaptı.

Yorumlar