TÜMSİAD, Burucu'yla 'devam' dedi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, Türkiye genelinde tüzük değişikliğine gitmesi nedeniyle yapılan olağanüstü kongrede, Cafer Burucu yeniden başkan seçildi. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi,olağanüstü kongreyle,...

Google Haberlere Abone ol
TÜMSİAD, Burucu'yla 'devam' dedi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, Türkiye genelinde tüzük değişikliğine gitmesi nedeniyle yapılan olağanüstü kongrede, Cafer Burucu yeniden başkan seçildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi,olağanüstü kongreyle, mevcut başkan Cafer Burucu ile yoluna devam etti. TÜMSİAD Şube binasında yapılan kongreye tek aday olarak giren Burucu, 140 üyeden, kongreye katılan 80 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

TÜMSİAD Genel Başkanlığı'nca alınan karar gereğince yönetim kurulu, başkan yardımcıları ve komisyon başkanlıklarında yeniden yapılanmaya giden Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi'nin yeni yönetimi yapılan kongreyle belli oldu.

Seçimde yeniden başkan seçilen Cafer Burucu'nun yardımcılıklarına AbdulSettar Demir ve Hakan Ak getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine; Erhan Dudu, Muhittin Aydın, Erdoğan Kanmaz, Mekki Mutioğlu, Fatih Tüzemen, Teoman Özdoğan, Cengiz Tosun, Şeref Gözütok ve Yusuf Korkmaz seçildi. Başkan Cafer Burucu, bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, elde edilen başarılı hizmetlerde ekip olarak herkesin önemli işler yaptığını, seçilen yeni yönetim kurulu üyeleriyle de önemli projeler gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti. Başkan Burucu, ortak paydalarının Erzurum olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ticari, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda Erzurum’a yapılan her türlü projede TÜMSİAD üyeleriyle birlikte etkin rol almaya devam edeceklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar