TÜMÖZDER Başkanı FETÖ darbe teşebbüsü hakkında konuştu

TÜMÖZDER Başkanı Bakici: "Ne olursak olalım, kör olalım, sağır olalım, topal olalım, işitme engelli olalım. Ama vatan haini olmayalım. Bu vatan hainliğinin içinde adımızın dahi geçmesi sıkıntıdır, derttir, elemdir, kederdir, derttir"

Google Haberlere Abone ol
TÜMÖZDER Başkanı FETÖ darbe teşebbüsü hakkında konuştu
Tüm Özürlüler ve Aileleri Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Rehabilitasyon ve Kültür Derneği (TÜMÖZDER) Başkanı Mehmet Ali Bakici, "Ne olursak olalım, kör olalım, sağır olalım, topal olalım, işitme engelli olalım. Ama vatan haini olmayalım. Bu vatan hainliğinin içinde adımızın dahi geçmesi sıkıntıdır, derttir, elemdir, kederdir, derttir." dedi.

Bakici, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında baskın yapılan TRT Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenleyerek, "Türkiye'nin birliğine, beraberliğine ve istikbalimize göz dikenlerin ve hain emellerin hain temsilcilerinin, ihanet çetelerinin, askerimiz içerisinde pusu kuran ve gizlenen, adından da kirli emellerini gerçekleştirmek üzere gece TRT'yi basan ihanet çetesini kınamak ve protesto etmek üzere TRT'imizin önünde toplanmış bulunuyoruz." diye konuştu.

Derneğin, engelli, işitme engelli, ortopedik ve zihinsel engelli üyeleri ve aileleri adına açıklama yaptığını belirten Bakici, TRT'nin engelliler için önemli olduğunu belirterek şöyle dedi:

"TRT'nin engelliler dünyasında yeri büyüktür. Bizler körler okuluna gittiğimizde, yatılı okullara gittiğimizde TRT'nin anlattıkları ile büyüdük. TRT'ye yapılan hain baskın yüreklerimizde açtığı yara şiddet ve esef dolu duygular ifade etmemize neden olmuştur."

Bakici, engellilere de "İstismara gelebilirsiniz, kandırılabilirsiniz. Her zamankinden çok daha uyanık olmanız lazım. Ne olursak olalım, kör olalım, sağır olalım, topal olalım, işitme engelli olalım. Ama vatan haini olmayalım. Bu vatan hainliğinin içinde adımızın dahi geçmesi sıkıntıdır, derttir, elemdir, kederdir, derttir." sözleriyle seslendi.

Bakici, TRT yöneticilerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

Yorumlar