TÜMÇADER üyeleri bahar şenliğinde bir araya geldi

Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER) tarafından Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu bahçesinde bahar şenliği düzenlendi.     Aileleri ile birlikte şenliğe katılan dernek üyeleri, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı....

Google Haberlere Abone ol
TÜMÇADER üyeleri bahar şenliğinde bir araya geldi

Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER) tarafından Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu bahçesinde bahar şenliği düzenlendi.

    Aileleri ile birlikte şenliğe katılan dernek üyeleri, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Şenlikte çocuklar ise çeşitli yarışmalara katılarak hem eğlendi hem de ödül kazandı. Program TÜMÇADER Çocuk Kulübü üyelerinin hazırladığı tiyatro gösterileri ile başladı.

    Doktor ve hastasının sunduğu gösteri büyük beğeni topladı. Bu gösteri sonrası sağlıklı beslenme hakkında oyuncular tarafından bilgi verildi. Ardından arife ve zarife adlı gösterile gelin kaynana diyalogunun işlendiği tiyatro oyunu büyük alkış aldı. Bahar şenliğinde çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması, sandalye kapmaca ve halat çekme yarışmaları düzenlendi. Kazanan bütün çocuklara kitap ve kalem seti hediye edildi. Ayrıca bu yarışmalara babalarda iştirak etti. Hemen ardından sonra çocuk kulübü üyeleri ve anneler ağaç diktiler. Anneler ağaç dikme faaliyetine büyük bir ilgi gösterdi. Program çocukların ile babaların uçurtma yarışmasıyla devam etti.

    Yarışmada gökyüzü rengarenk uçurtmalarla şenlendi. Uçurtmalardan birçoğunun ay yıldızlı olması ayrı bir güzellik oluşturdu. Çocuklar arası futbol maçı düzenlendi. Kazananlara hediyeler verildi. Program sonunda katılanlara yemek ikramı edildi. Aileler, yaklaşık 5 saat süren şenlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

    TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar, benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Yıldız, "Bu şenlik sayesinde hem işçi aileleri arasında tanışma ve kaynaşma sağlanmakta, hem de çocuklar düzenlenen yarışmalarla yeteneklerini sergileme fırsatı bulmaktadırlar. Yoğun katılımdan dolayı sevinçliyiz." dedi. CİHAN

Yorumlar