Tuğba Özay dünya basınına manşet oldu!

Daily Mail gazetesi eski milletvekili adayı Tuğba Özay'ın bagaj kavgası yüzünden otobüs şöförüne saldırmasını haber yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Tuğba Özay dünya basınına manşet oldu!

Daily Mail gazetesi eski süpermodel yeni milletvekili adayı Tuğba Özay'ın bagaj kavgası yüzünden otobüs şöförüne saldırmasını haber yaptı. Haberde 37 yaşındaki Özay'ın, Antalya Havalimanı'ndan 2 saat uzaklıktaki bir tatil köyüne gitmek için transfer aracına bindiği, lakin şöför Halil Kızılyer'in valizleri arabanın bagajına koymasına izin vermeyerek tyükselişma çıkardığı söylendi.

"BENİ KOVDURACAĞINI SÖYLEDİ"

28 yaşındaki şöför Kızılyer, "Herkesin bagajını koyduğum bunun şeklinde onun da çantalarını arabanın altına koyacaktım. (Özay) Kızdı ve çantalarının birlikte kalmasını istediğini söyledi. Ona çok çok fazla çantası olduğunu ve çok çok fazla yer kaplayacağını söyleyince çıldırdı. Boğazımdan yakaladı, boynumu sıktı, bir yandan da bağırarak beni kovduracağını söylüyordu" diye konuştu.

"VİDEOYU BANA SİLDİRDİLER"

Görgü tanıklarından yolcu Ahmet Büze ise, "Çok meşhur bulunduğu için derhal tanıdım. Ancak kendisinin hususi haklara sahip olduğunu düşünüyordu ve şöföre saldırdığında şok oldum. Hemen telefonumu çıkarıp hadise anını videoya çektim lakin daha sonra onun güvenliği olduğunu ifade eden bir şahıs geldi ve bana videoyu sildirdi" izahatsını yaptı.

ADAY ADAYI OLDUĞUNA VURGU YAPTILAR

Daily Mail'ın haberinde bununla birlikte Özay'ın, kariyerinin zirvesindeyken Türkiye'nin en iyi ele geçiren mankeni bulunduğu ve istikbal seçimlerde merkez-solda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi'nden namzet bulunduğu söylendi.

İşte o haberden bir kare...

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar