Tuba Büyüküstün Suriyelilerin Kampını Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Tuba Büyüküstün, Ürdün'de Suriyelileri ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün Suriyelilerin Kampını Ziyaret Etti

Arap dünyasında en çok sevilen bayan oyuncu şekilde gösterilen, geçen sene Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF/United Nations International Children's Emergency Fund) 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Tuba Büyüküstün, Ürdün'e gitti.

KADIN VE ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ürdün'e giden Tuba Büyüküstün, Suriye sınırındaki ülkelerindeki iç savaştan kaçan binlerce bayan ve çocuğun barındırıldığı Zaatari Çadırkenti'ne geçti. Üzerinde UNICEF yeleği olan güzel oyuncu, bayan ve çocuklarla yakından ilgilendi.

'EN ÇOK ÇOCUKLAR ETKİLENİYOR'

Böylesi istenmeyen hallerde en çok çocukların etkilendiğini hiç bir suçu olmayan, çocukları din, dil, soy farkı gözetmeksizin koruma altına alınması gerektiğini söyledi. Büyüküstün, Suriye'ye huzurun tekrar gelmesi ve konutlarını terk etmek mecburiyetinde kalan binlerce bayan ve çocuğun tekrar sıcak yuvalarına dönmelerini istek ettiğini söyledi. Büyüküstün, yarın Türkiye'ye dönecek.

ARAPLARIN EN BEĞENDİĞİ YILDIZ

Tuba Büyüküstün, Arap dünyasında bu senenin ilk iki en çok beğenilen ve konuşulan Türk bayan sanatçı oldu.

Peş peşe Türk dizilerini yayınlayan ve Türk magazin dünyası ile alakalı hususi programlar yayınlayan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC kanallarında yapılan anketin neticeleri yayınlandı. Arap dünyasında yayınlanan dizilerin tesirli bulunduğu araştırmadaki son verilere göre, bu senenin ilk iki ayında en çok sevilen ve konuşulan Türk bayan oyuncu Ortadoğu ülkelerinde de kocaman alaka gören 'Kara Para Aşk' dizisinde oynayan Tuba Büyüküstün oldu. Nurgül Yeşilçay ilk kere 10 ad içerisinde yer aldı.

Geçmişte Arap seyircilerin hayranlıkla izlediği adlar içerisinde olan Beren Saat ilk 10 ad içerisinde 7'nci sıraya geriledi. Hazal Kaya ve Meryem Uzerli'nin gene ilk 5'teki yerlerini koruduğu vurgulandı. MBC'nin yayınladığı listede yer sektör en çok beğenilen Türk bayan sanatçılar şöyle;

1- Tuba Büyüküstün, 2-Fahriye Evcen, 3-Bergüzar Korel, 4- Hazal Kaya, 5-Meryem Uzerli, 6- Nurgül Yeşilçay, 7- Beren Saat, 8-Birce Akalay, 9- hikaye Karael, 10- Ceyda Düvenci.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar