TSO Başkanı Murzioğlu: Soma faciası içimizi yaktı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve Türkiye’yi sarsan kömür madeni faciası dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında yaşanan olaydan dolayı duyduğu derin üzüntüyü...

Google Haberlere Abone ol
TSO Başkanı Murzioğlu: Soma faciası içimizi yaktı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve Türkiye’yi sarsan kömür madeni faciası dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında yaşanan olaydan dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Başkan Murzioğlu, “Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Soma halkının acısını, Samsun halkı olarak yüreğimizde hissettiğimizi, içimizin yandığını belirtmek istiyorum.” diye ifade etti.

Mesajında madende mahsur kalan emekçilerin sağ salim kurtarılarak bir an önce ailelerine kavuşmasının tek temennisi olduğuna vurgu yapan Murzioğlu, “Umarım kısa zamanda kurtarma çalışmaları sonuç verir ve arzu ettiğimiz neticeye ulaşırız. Milletimizi derinden üzen müessif kazada hayatını kaybeden şehit emekçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, bir kez daha devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyorum.” diye görüşlerini belirtti.

CİHAN

Yorumlar