TSK’dan Şırnak ve Hakkari’de hasta kurtarma operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda hasta olan vatandaşlar hastanelere yetiştirildi. Şırnak ve Hakkari illerinde daha önce hep askeri operasyonlar için havalanan helikopterler şimdi de hasta vatandaşlar...

Google Haberlere Abone ol
TSK’dan Şırnak ve Hakkari’de hasta kurtarma operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda hasta olan vatandaşlar hastanelere yetiştirildi.

Şırnak ve Hakkari illerinde daha önce hep askeri operasyonlar için havalanan helikopterler şimdi de hasta vatandaşlar için kalktı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 23 Mayıs 2014 tarihinde riskli doğum teşhisi konulan Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli geçici köy korucusunun eşinin, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan görevlendirilen bir helikopter ile Beytüşşebap'tan Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

    Yine TSK tarafından 30 Mayıs 2014 tarihinde kalp krizi tanısı konulan bir vatandaşın, Kara Kuvvetleri 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'ndan görevlendirilen bir helikopter ile Hakkari-Şemdinli'den Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar