TSE Bursa Danışma Kurulu 17. toplantısını düzenledi

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Danışma Kurulu’nun 17. toplantısı, TSE Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, ticaret...

Google Haberlere Abone ol
TSE Bursa Danışma Kurulu 17. toplantısını düzenledi

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Danışma Kurulu’nun 17. toplantısı, TSE Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgelerinin temsilcileri katıldı.

TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, “Kalite Şehrinde Kaliteli Saatler” programı kapsamında, 7 Mayıs 2014 tarihinde, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO), TSE Bursa İl Koordinatörlüğü ve Kalite Birliği Derneği’nin gerçekleştireceği 2013 yılı “Türkiye Kalite Ödülü” hakkında Danışma Kurulu’na bilgi sundu. Karaman, ödül töreni öncesinde ise NLP uzmanı Oğuz Saygın tarafından “Kurumsallaşma ve Markalaşma” konulu bir eğitim yapılacağını ve bu eğitimin ücretsiz ve sertifikalı olacağını bildirdi.

Karaman ayrıca, 2010 yılı ödülünü ‘Kaliteyi Bayraklaştıranlar’ kapsamında TSE eski Başkanı Mehmet Yılmaz Arıyörük’e, 2011 yılı ödülünü ‘Eğitimde Kalite’ kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na, 2012 yılı ödülünü de TEMA Vakfı Kurucusu Hayrettin Karaca’ya verdiklerini, 2013 yılı ödülünü de hak edene vereceklerini belirtti. Toplantı, TSE Bursa Belgelendirme Müdürü Mithat Kaleoğlu’nun 'Helal Gıda Sertifikası' sunumuyla devam etti. Kaleoğlu, TSE’nin aktif olarak içinde bulunduğu 'Helal Gıda' uygulamasıyla güvenli ve temiz gıdanın teşvik edildiğini, TSE olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan da destek aldıklarını söyledi. TSE Bursa Danışma Kurulu 18. toplantısının Mayıs ayında yapılması kararlaştırıldı.

CİHAN

Yorumlar