Trafikte kaykaylı yolculuk yürekleri ağza getiriyor

Gençlerin trafikte paten ve kaykayla yaptığı yolculuk büyük tehlikelerin yaşanmasına neden oluyor. Son olarak Bursa’da iki gencin trafikte tehlikeli bir şekilde kaykaylarıyla kayması büyük tehlikelerin atlatılmasına neden oldu.Kimi arabaların...

Google Haberlere Abone ol
Trafikte kaykaylı yolculuk yürekleri ağza getiriyor

Gençlerin trafikte paten ve kaykayla yaptığı yolculuk büyük tehlikelerin yaşanmasına neden oluyor. Son olarak Bursa’da iki gencin trafikte tehlikeli bir şekilde kaykaylarıyla kayması büyük tehlikelerin atlatılmasına neden oldu.

Kimi arabaların arkasına asılarak maceralı bir yolculuk yapmak, bazılarının ise yonkuş aşağı arabaların arasından kayarak tehlikeli bir yolculuk yapması yer yer büyük tehlikelerin atlatılmasına neden oluyor. Bazen tehlikeli kazalar yaşanırken, çoğu kez sakatlanmalara neden oluyor. Bütün uyarı ve kornalara rağmen gençlerin tepkisi ise “Tehlikeli oluyor ama biz alışkınız” oluyor. Son olarak Bursa merkez Osmangazi ilçesinde yaşanan gençlerin kaykaylı yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Heykel’den İnönü Caddesi istikametinde yokuş aşağı kaykaylarıyla trafikte araçlar içinde kayan gençler, bütün uyarı ve tepkilere rağmen ilerlemeye devam etti.

Yer yer büyük kazalar atlatan ve araçların önüne düşme tehlikesi yaşayan iki genç, yine de gülüp “Kayıyoruz ağabey, hiç tehlikeli olmuyor, çok heyecanlı oluyor, tamamen ekşın oluyor.” şeklinde değerlendiriyor. Trafikte kaykayıyla kayarken, bir yandan da kulaklıklarla müzik dinleyen gençler aynı zamanda araçların kornalarını duyamama tehlikesini de beraberinde yaşıyor.

Batuhan isimli genç, “eğlenceniz tehlikeli olmuyor mu?” sorusuna, “Ağabeyi bayır aşağı ulaşım tehlikeli oluyor ama yapacak bir şey yok, aşağı inmek için. Devamlı yapıyoruz biz alışkınız, sıkıntı yok yani, gece üçte bile çıkabiliyoruz, arada trafikte bize tepki oluyor ama yapacak bir şey yok.“ şeklinde cevap verdi.

Soy ismini vermek istemeyen Batuhan isimli genç, “Hiç kaza atlattınız mı?” sorusuna ise “Diz kapağımı kırdım” şeklide konuştuktan sonra ilerlemeye devam etti.

CİHAN

Yorumlar