Trafiği Felç Eden Kazada Sürücünün Burnu Bile Kanamadı

İstanbul'da bir aracın üstüne kamyon devrildi. Trafiği felç eden kazada kamyon altında kalıp hurdaya dönen araçta sürücünün burnu bile kanamadı.

Google Haberlere Abone ol
Trafiği Felç Eden Kazada Sürücünün Burnu Bile Kanamadı

İstanbul, Esenler Esenler O-2 Karayolu Habipler-Kadıköy yol ayrımında meydana gelen seyrüsefer kazasında bir otomobilin üstüne kamyon devrildi. Hurdaya dönen vasıta içindeki sürücü burnu dahi kanamadan kurtuldu. Kaza itibarı ile O-2 Karayolu'nda uzun vasıta kuyrukları oluştu.

KAMYONETE ÇARPTI

Edinilen bilgiye oranla saat 07.00 dolaylarında 0-2 Karayolu'nda seyir halindeki Abdullah Dedeli'nin kullandığı 67 HK 672 plakalı vasıta Habipler-Kadıköy yol ayrımına girmek istedi. İddialara oranla son anda sapağa girmeye çalışan sürücünün kullandığı araç, o sırada Cengiz Alparslan idaresindeki 07 PD 419 plakalı kamyonete çarptı.

MUCİZE KURTULUŞ

Çarpmanın etkisi ile kamyonet yolun en sağında olan bariyerlere girerek bir zaman sürüklendi. Kamyonet daha sonra otomobilin üstüne devrildi. Kamyonetin altında kalan vasıta hurdaya dönerken, sürücü Abdullah Dedeli burnu dahi kanamadan kurtuldu.

2 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kamyonetin şoförü Cengiz Alparslan ve yanındaki Gökhan Gökgöl hafif biçimde yaralandı. Yoldaki öteki sürücüler kazayı sıhhat ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sıhhat ekipleri yaralıları Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TRAFİK 1,5 SAAT FELÇ OLDU

Kaza itibarı ile Habipler-Kadıköy yol gözetimi trafiğe kapandı. Yolda uzun vasıta kurukları oluşurken, seyrüsefer polisleri şoförleri arternatif yollara yönlendirdi. Araçların yoldan kaldırılmasının arkasından kapalı kalan yol takribî 1,5 saat sonra yine trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar